Storytelling

Corporate storytelling

akomm hjælper med at finde, fremhæve og fortælle den gode historie i jeres virksomhed. Det kan både være målrettet eksternt til eksisterende og potentielle kunder og samarbejdspartnere og internt til medarbejderne og som led i Employer Branding. De gode historier kan bl.a. fremhæves gennem jeres Nyhedsbreve, Linkedin, hjemmeside, salgsmaterialer samt gennem fondsansøgninger og licitationer.


Det kan fx udmønte sig i fortællingen om:

  • Gode resultater
  • Nye eller afsluttede projekter
  • Nye samarbejder
  • Dagligdagen
  • Strategier og værdier
  • Virksomhedens sociale ansvarHvorfor er det vigtigt at fortælle den gode historie?

I forhold til eksisterende og potentielle kunder og samarbejdspartnere er det vigtigt at fortælle den gode historie som led i virksomhedens branding. Det har stor betydning, at man kan sige, at man er del af – eller samarbejder med – en virksomhed, der fx gør noget godt for andre, har nogle unikke resultater eller et særligt fokus på kompetenceudvikling og medarbejdertrivsel.


I forhold til medarbejderne er det vigtigt at fortælle den gode historie som led i fastholdelsesstrategien eller tiltrækning af nye medarbejdere (employer branding). Det giver medarbejderne mulighed for at vide, hvad der foregår i virksomheden – måske i andre afdelinger end lige den, hvor man selv sidder – samtidig med en forståelse af, hvorfor virksomhedens ledelse gør, som de gør. De gode historier gør medarbejderne stolte over at være en del af virksomheden - stolte medarbejdere bidrager til trivsel og fastholdelse - hvilket styrker hele forretningen.Jeg har gennem de seneste 10 år hjulpet små og mellemstore virksomheder (SMV)

med at fremhæve og fortælle de gode historier, primært via Linkedin, hjemmesider og nyhedsbreve – sekundært gennem fondsansøgninger og licitationer bl.a. for Integro, CLAVIS og Dansk Befordrings Center.


Virksomhederne opnår:

 • awareness
 • styrkede partnerskaber
 • nye kunder.Et samarbejde med akomm kunne se således ud:

Jeg har et koncept, hvor jeg indledningsvist sætter mig grundigt ind i virksomhedens visioner, værdier, politikker og strategier. Jeg følger virksomheden i 2 dage, mødes med ledelse og enkelte nøglemedarbejdere og via kvalitative, nysgerrige og undersøgende spørgsmål finder jeg frem til og peger på gode historier, som vi i fællesskab former og formidler på de rette platforme.Kontakt akomm for yderligere information 

info@akomm.dk eller tlf. +45 22 43 40 66