Om akomm

Følg os:

Kontakt

 info@akomm.dk

Tlf: +45 22 43 40 66


Om akomm


akomm er et kommunikations-bureau med speciale i at videreudvikle forretningsområder.


akomm er grundlagt i 2010 af Pernille Sederberg. Ideen til at starte akomm blev opbygget af mit ønske om at kombinere mine faglige kvalifikationer og viden - særligt inden for kommunikation - og mine erfaringer fra mange forskellige virksomheder.  Jeg har primært arbejdet som konsulent, rådgiver eller projektleder og har ofte præget mine arbejdspladser og samarbejdspartnere med ideer til nye måder at løse opgaverne på – hvor det giver mening.


akomm trækker på kvalifikationer, viden og erfaringer fra uddannelser i Kommunikation (cand. comm.) og Arbejds- og Organisationspsykologi, samt tidligere ansættelser i bl.a. Dansk Industri, større kommuner (Frederiksberg, Hillerød og Helsingør), CLAVIS sprog & kompetence, Reva Trollesbro og Center for Arbejdsfastholdelse – og har ydet rådgivning og sparring til mange private og offentlige virksomheder med primær kontakt til ledelse og HR.


Se LinkedIn profil

dk.linkedin.com/in/pernillesederberg


akomm er medlem af flere faglige netværk, har en stor kontaktflade og samarbejder gerne i form af partnerskaber eller andre aftaler.


Pernille Sederberg er erhvervsmentor for højtuddannede udlændinge samt frivillig social unge-mentor.


Kontakt Pernille for et uforpligtende møde:  

pernille@akomm.dk eller tlf. +45 22 43 40 66



akomms Privatlivs-politik:


Hvem er dataansvarlig? akomm er dataansvarlig for de personoplysninger, som bliver indsamlet af akomm.

Hvilke kategorier af personoplysninger bliver indsamlet? akomm indsamler navn, stilling, virksomhed, telefonnummer og mailadresse.

Hvad er formålet med behandlingen? akomm udsender tilbud om kurser og konferencer og nyhedsbreve. De indsamlede oplysninger bliver udelukkende brugt til at segmentere og udsende mails.

Hvor lang tid opbevares oplysningerne? De opbevares indtil du ikke ønsker det længere.

Hvilke rettigheder har den registrerede person? Du kan til enhver tid bede om ikke at få tilsendt mail fra akomm samt få slettet oplysningerne om dig. Dette sker ved at afmelde dig nyhedsbrevene via link, som findes nederst i alle nyhedsbreve.

Hvem videregives oplysningerne til? Ingen. akomm hverken sælger eller videresender dine oplysninger til andre. Alle data bliver holdt inden for EU/EØS.


www.akomm.dk © 2010  • CVR nr. 30 38 69 65 • Tlf. +45 22 43 40 66 • info@akomm.dk

Copyright @ All Rights Reserved